Om oss

Anvik Gård var et gammelt underbruk under Treschow, og gården ble etablert på 1830-tallet. Det ble drevet tradisjonell gårdsdrift her fram til 1997. Etter at camping og hyttefolket inntok Naverfjorden forandret mye seg og det lå i tiden å etablere gårdsbutikk i den gamle løktørka på gården. Dette ble starten til det mange i dag kjenner som Anvik Gård eller bare “gården”. Sigmund er født og oppvokst her, men ingen trodde vel da at han skulle stå her kveld etter kveld i sommersesongen og grille de beste grillretter distriktet byr på. Med kjøtt fra Vestfolds eneste slakter og gode salater og poteter fra Vestfold blir det et deilig måltid.

I gårdsbutikken vår finner du ikke lenger grønnsaker fra jordene våre. De er forpaktet bort til naboene og da lar vi dem selge grønnsakene i “Grønnsakboden” på Foldvik.

I 22 år har vi hatt en koselig liten gårdsbutikk og prøvd oss med det meste av aktuelle varer. Nå er konkurransen innenfor klær- og interiør blitt så stor vi har gjort om de tre gamle rommene til en intim og koselig VINBAR! Så kan du ta deg en tur til Stavern for å finne noe a la det du fant her før,- eller du finner det kanskje på nettet slik som flere og flere foretrekker……..

Så er vi også kjent som arrangør av “Jentene på Kyststien” som i 2020 skulle markere sitt 15-års jubileum. Vi har fått tusenvis av jenter til å gå de ca 11, vakre kilometerne langs den blå-merkede Kyststien fra Stavern og hit til Anvik Gård. Etter fornøyde å ha passert mål i eget tempo, og uten nummerlapp og tidtaking, tilbyr vi jentene rekebuffet, noe godt i glasset, underholdning og “Jentemesse”. I år gjennomførte vi et lite “mellomspill” 7. august med bare blide og fornøyde jenter!

11.juni 2022 håper vi endelig å kunne markere 15 år, med alle som “heier på oss” bør det la seg gjennomføre!

Vil du lese mer finner du utfyllende info her “JENTENE PÅ KYSTSTIEN”