Om oss

Anvik Gård var et gammelt underbruk under Treschow, og gården ble etablert på 1830-tallet. Det ble drevet tradisjonell gårdsdrift her fram til 1997. Etter at camping og hyttefolket inntok Naverfjorden forandret mye seg og det lå i tiden å etablere gårdsbutikk i den gamle løktørka på gården. Dette ble starten til det mange i dag kjenner som Anvik Gård eller bare “gården”. Sigmund er født og oppvokst her, men ingen trodde vel da at han skulle stå her kveld etter kveld i sommersesongen og grille de beste grillretter distriktet byr på. Med kjøtt fra Vestfolds eneste slakter og gode salater og poteter fra Vestfold blir det et deilig måltid.

I gårdsbutikken vår finner du ikke lenger grønnsaker fra jordene våre. De er forpaktet bort til naboene og da lar vi dem selge grønnsakene i “Grønnsakboden” på Foldvik.

Den koselige lille butikken fyller Kristin hver vår opp med saker og ting du ikke finner alle steder. Det er klær- og interiør, smykker og vesker toppet med noen spennende matprodukter fra fjærn og nær. Hun frister deg også med en kaffekopp og deilig muffin eller rett og slett et glass kald rosevin utenfor butikken eller inne i sofakroken om du foretrekker det.

Så er vi også kjent som arrangør av “Jentene på Kyststien” som i 2017 arrangeres for 12. gang. Vi har fått tusenvis av jenter til å gå de ca 10, vakre kilometerne langs den blå-merkede Kyststien fra Stavern og hit til Anvik Gård. Etter fornøyde å ha passert mål i eget tempo, og uten nummmelapp og tidtaking, tilbyr vi jentene rekebuffet, noe godt i glasset, underholdning og “Jentemesse”. Vil du lese mer finner du utfyllende info her “JENTENE PÅ KYSTSTIEN.”