Gårdsguttens vinbar

I de tre rommene som tidligere ble brukt som løktørke her på gården, har vi i 22 år hatt en liten gårdsbutikk. Den ble etablert i 1995 som en typisk gårdsbutikk med grønnsaker, etterhvert litt brukskunst, så kom interiørprodukter og klær til.

Da den tradisjonelle gårdsdriften med grønnsaksproduksjon ble lagt ned her, og andre i nabolaget hadde plukket opp ideen, forsvant grønnsakene. Like fullt kommer det kunder innom og spør etter jordbær, gulrot og løk hver sommer!

Tidene forandrer seg og vi må følge med! Nå er butikken lagt ned, sesongen er for kort, konkurrentene mange og flere handler på nettet. Flere og flere sier de har “nok stasj i skapene” eller prøver klær for så å gå hjem å handle på nettet. Så vi har brukt vinteren på å finner på noe annet å tilby gjestene våre i den gamle løktørka. Derfor blir det “Gårdsguttens vinbar” her inne fra denne sommeren av. Vi har pusset opp og laget et kult bar-miljø hvor vi serverer noe godt i glasset og litt deilig “fingermat” til. Det kan sågar hende det blir noen kulturelle innslag her inne i de koselige små rommene!

Sommeren 2020 kommer ikke vinbarene til å være åpen mer enn dersom det regner og vi trenger plass under tak. Det er ikke mulig for oss med korona-regler å kunne ha den åpen og etterleve disse reglene.

Følg oss gjerne på Facebook! ANVIK GÅRD.

Velkommen!